Lunchkaart

Lunchgerechten
Gamba Saganaki, kleine gamba's in knoflookolie13.2


100 % Natuurlijk dezem brood
Longsliced zalm met tzatziki, (ui en salade )
  9.3
Gerookte palingfilet van dil
Gerookte paling/rode ui/sla/truffeldressing.
  9.3
Carpaccio met oude kaas en pesto mayonaise
  9.3
Ambachtelijke warme beenham 
Warme beenham/bosui/sla/mosterdsaus apart.
  8.3
Tosti's
Tosti kaas of ham/kaas
Tosti kaas, tomaat/oregano
  4.2
  4.2
Plates geserveerd met salade bijpassende sauzen en frites

Kipsate15.2


Gyros met tzaziki15.2
Spareribs17
Sliptong (3 stuks) indien voorradig18
Vangst van de dagDagprijs
Vegetarische sate of gyros15
Opgerolde tortilla’s
Carpaccio oude beemsterkaas 30+ 
Rundvlees/pijnb.pitten/oude beemsterkaas 30+/salade.

Gerookte zalm met bieslook roomkaas
 9.3


 9.3
Gesneden desem wit of bruin
Uitsmijter ham, kaas of carpaccio 
 2 kroketten brood/ook vegetarisch

 7.2
 7.2
Salades
Griekse salade
Ui/tomaat/komkommer/paprika/olijven/feta/olie/vegeta/gem. Salade.
 9
Spaanse Tonijnsalade met verse tonijn 11
Salade met lauwwarme geitenkaas
Ui/tomaat/paprika/komkommer/ olie / vegeta / gem. salade/pijnboompitten.
10

Tapas en bittergarnituur
Stokbrood kruidenboter, tapanade en ajoli 
  4.5
Gamba Saganaki ( 9 stuks)
13.2
Iberico wangen (2 stuks ±80 gr.)   6.8
Albondiga’s (6 stuks 90 gr.)
  4.7
Chorizo van Iberico (warm 70 gr.) 
  4.7
Tzatziki met brood
  4.7
Kleine Spakopita’s ( 4 stuks)
  4.2
Empanada-kip (2 stuks ±140 gr)
  4.7
Portie bitterballen (12 stuks)
  7.4
Bittergarnituur (12 stuks)
  8.8
Bittergarnituur (24 stuks)
12.4
Calamares (12 stuks)
  4.7
Bakje Griekse olijven
  3.5
Bieterballen 6 stuks(vegetarische bitterballen van rode biet) 
  6.5
Patat frites met mayo./satésaus/ketjup.       
  3.2
Soepen
Kreeften soep met rivierkreeften vlees
  8.2
Toscaanse tomatensoep
  6.2
Franse uiensoep
  6.2
Zaanse mosterdsoep
  6.2
Soep v/d dag
  6.2
Lunch voor groepen op reservering Minimaal 15 personen
Standaard
Soep naar keuze
Div. soorten brood
2 soorten vleeswaren
Jong belegen kaas
Makreel en eiersalade
Vers fruit
14.5 p.p.
Standaard voorafgaande door:
Kroket of kaassoufflé
16.5 p.p.
Standaard voorafgaande door:
Extra vleeswaren
Garnalen
Paling
Zalm
19.5 p.p.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op