Lunchkaart
Lunchgerechten | |
Gamba Saganaki, kleine gamba's in knoflookolie | 13.2 |
100 % Natuurlijk dezem brood | |
Longsliced zalm met tzatziki, (ui en salade ) | 9.3 |
Gerookte palingfilet van dil Gerookte paling/rode ui/sla/truffeldressing. | 9.3 |
Carpaccio met oude kaas en pesto mayonaise | 9.3 |
Ambachtelijke warme beenham Warme beenham/bosui/sla/mosterdsaus apart. | 8.3 |
Tosti's | |
Tosti kaas of ham/kaas Tosti kaas, tomaat/oregano | 4.2 4.2 |
Plates geserveerd met salade bijpassende sauzen en frites | |
Kipsate | 15.2 |
Gyros met tzaziki | 15.2 |
Spareribs | 17 |
Sliptong (3 stuks) indien voorradig | 18 |
Vangst van de dag | Dagprijs |
Vegetarische sate of gyros | 15 |
Opgerolde tortilla’s | |
Carpaccio oude beemsterkaas 30+ Rundvlees/pijnb.pitten/oude beemsterkaas 30+/salade. Gerookte zalm met bieslook roomkaas | 9.3 9.3 |
Gesneden desem wit of bruin Uitsmijter ham, kaas of carpaccio 2 kroketten brood/ook vegetarisch | 7.2 7.2 |
Salades | |
Griekse salade Ui/tomaat/komkommer/paprika/olijven/feta/olie/vegeta/gem. Salade. | 9 |
Spaanse Tonijnsalade met verse tonijn | 11 |
Salade met lauwwarme geitenkaas Ui/tomaat/paprika/komkommer/ olie / vegeta / gem. salade/pijnboompitten. | 10 |
Tapas en bittergarnituur | |
Stokbrood kruidenboter, tapanade en ajoli | 4.5 |
Gamba Saganaki ( 9 stuks) | 13.2 |
Iberico wangen (2 stuks ±80 gr.) | 6.8 |
Albondiga’s (6 stuks 90 gr.) | 4.7 |
Chorizo van Iberico (warm 70 gr.) | 4.7 |
Tzatziki met brood | 4.7 |
Kleine Spakopita’s ( 4 stuks) | 4.2 |
Empanada-kip (2 stuks ±140 gr) | 4.7 |
Portie bitterballen (12 stuks) | 7.4 |
Bittergarnituur (12 stuks) | 8.8 |
Bittergarnituur (24 stuks) | 12.4 |
Calamares (12 stuks) | 4.7 |
Bakje Griekse olijven | 3.5 |
Bieterballen 6 stuks(vegetarische bitterballen van rode biet) | 6.5 |
Patat frites met mayo./satésaus/ketjup. | 3.2 |
Soepen | |
Kreeften soep met rivierkreeften vlees | 8.2 |
Toscaanse tomatensoep | 6.2 |
Franse uiensoep | 6.2 |
Zaanse mosterdsoep | 6.2 |
Soep v/d dag | 6.2 |
Lunch voor groepen op reservering Minimaal 15 personen | |
Standaard Soep naar keuze Div. soorten brood 2 soorten vleeswaren Jong belegen kaas Makreel en eiersalade Vers fruit | 14.5 p.p. |
Standaard voorafgaande door: Kroket of kaassoufflé | 16.5 p.p. |
Standaard voorafgaande door: Extra vleeswaren Garnalen Paling Zalm | 19.5 p.p. |
Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?
Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364
Neem contact op