Lunchkaart

Lunchgerechten
Gamba Saganaki, kleine gamba's in knoflookolie13.2


100 % Natuurlijk dezem brood
Longsliced zalm met tzatziki, (ui en salade )
  9.5
Gerookte palingfilet van dil
Gerookte paling/rode ui/sla/truffeldressing.
  9.5

  
Langzaam gegaarde en licht gerookte Noord Amerikaanse Sukade met braadjus 

  8.5
Tosti's
Tosti kaas of ham/kaas
Tosti kaas, tomaat/oregano
  4.2
  4.2
Plates geserveerd met salade bijpassende sauzen en frites

Kipsate15.2
Curry van gamba's
of groenten
18.5
17.9
Gyros met tzatziki (ook vegetarisch)15.2
Spareribs17
Sliptong (3 stuks) indien voorradig18
Spanakopita met tzatziki en bulgur12.5
Vegetarische sate of gyros15
Opgerolde tortilla’s, burgers en pizza
Carpaccio oude Beemster kaas 30+ 
Rundvlees/pijnboompitten/oude Beemster kaas 30+/salade.
Big Vegan Burger  met o.a. vegan cedar en Griekse pita                                                              250 gr.
Small Vegan Burger met o.a. vegan sedar en Griekse pita                                                           125 gr. 
Turkse pizza met gyros, salade, wedges en knoflooksaus
 9.3

14.5
 9.5
11.5
Gesneden desem wit of bruin
Uitsmijter ham, kaas of carpaccio 
 2 rundvlees kroketten brood/ook vegetarisch

 7.2
 7.2
Salades

 
Spaanse Tonijnsalade met verse tonijn 11
Salade met lauwwarme geitenkaas
Ui/tomaat/paprika/komkommer/ olie / vegeta / gem. salade/pijnboompitten.
10

Tapas en bittergarnituur
Stokbrood tzatziki, tapanade en ajoli 
  4.8
Gamba Saganaki ( 9 stuks)
13.2
Iberico wangen (2 stuks ±80 gr.)   6.8
Albondiga’s (6 stuks 90 gr.)
  4.7

  

  
Kleine Spakopita’s ( 4 stuks)
  4.2

  
Portie bitterballen (12 stuks)
  7.4
Bittergarnituur (12 stuks)
  8.8
Bittergarnituur (24 stuks)
12.4

  
Bakje Griekse olijven
  3.5
Bieterballen 6 stuks(vegetarische bitterballen van rode biet) 
  6.5
Patat frites met mayo./satésaus/ketchup.       
  3.2
Soepen

  
Toscaanse tomatensoep
  6.2

  
Zaanse mosterdsoep
  6.2
Soep v/d dag
  6.2
Lunch voor groepen op reservering Minimaal 15 personen
Standaard
Soep naar keuze
Div. soorten brood
2 soorten vleeswaren
Jong belegen kaas
Makreel en eiersalade
Vers fruit
14.5 p.p.
Standaard voorafgaande door:
Kroket of kaassoufflé
16.5 p.p.
Standaard voorafgaande door:
Extra vleeswaren
Garnalen
Paling
Zalm
19.5 p.p.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op