Vleesgerechten

Vleesgerechten
Haasbiefstuk  met saus naar keuze of met champignons en uienringen€26,50
Iberico ribstuk met een saus van rode wijn, champignons, ui en knoflook €23,75
Haasbiefstuk met pittige boterjus en brood €26,50
Chateaubriand  met een saus naar keuze minimaal 300 gr. 
Super zachte ossenhaas aan een stuk gebraden
Extra per 100 gram 
€29,75

€9,75
Meat the Chef (combinatie van drie wisselende vleesgerechten)

Angus grain fed bavette met een boter jus

Coq au vin van label rouge kip uit frankrijk
€23,75
€23,50
      €18,75
Lams-racks met knoflooksaus (het beste van het lam). 
€24,75
Houtoven Gerechten
Iberico wangetjes in een saus van Gerardus Kloosterbier€19,75
Biologische stoofpotje van geitenlam met kriel€19,75
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Griekse pasta (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) 
€22,75
Zomerse Hardlopers
Kipsate met kroepoek ( ± 250 gram)€16,75
Gyros Gekruide reepjes van varkens procureur geserveerd met tzatziki & Griekse pasta.
€16,75
Gemarineerde Spareribs met knoflooksaus
€19,50
Extra sauzen
Pepersaus,champignonsaus, portsaus, mosterd/dillesaus of boterjus€2,75
Koude sauzen€1,50

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt direct reserveren of meer informatie over onze groepsaccomodaties?

Neem contact op