Vleesgerechten

Vleesgerechten
Haasbiefstuk  met saus naar keuze of met champignons en uienringen26.7
Boeuf Stroganoff26.7


Chateaubriand  met saus naar keuze       300 gram. 
Super zachte ossenhaas aan een stuk gebraden
Chateaubriand met saus naar keuze         400 gram
30.9

41.5
Meat the Chef (combinatie van drie wisselende vleesgerechten)                                                            

Boemboe Bali van varken of kip met o.a cashewnoten ui en paprika
25.2

19.5    
Lamsracks met portsaus (het beste van het lam). 
24.2
Houtoven Gerechten
Iberico wangetjes in een saus van Gerardus Kloosterbier21
Biologische stoofpotje van Geiten lam (zomer gerecht)22.5
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Griekse pasta (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) 
23
Zomerse Hardlopers
Kipsate met kroepoek ( ┬▒ 250 gram)17.5
Gyros Gekruide reepjes van varkens procureur geserveerd met tzatziki & Griekse pasta of rijst.
18.5
Gemarineerde Spareribs met knoflooksaus
19.5
Extra sausen
Pepersaus, portsaus, mosterd/dillesaus of stroganoff3
Koude sauzen2

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op