Vleesgerechten
Vleesgerechten | |
Haasbiefstuk met jus, pepersaus, champignons en/of uienringen of naturel | 26.9 |
Lamsracks met knoflooksaus | 26.9 |
Hamburger "De Kleine Haag" 250 gr. rundvlees met o.a. kaas, paprika, ui en saus | 18.9 |
Ajam Boemboe Bali met rijst | 19,9 |
Curry van kipfilet met rijst | 19.9 |
Houtoven Gerechten | |
Iberico wangetjes in een jus van Gerardus Kloosterbier | 25.9 |
Grain fed sukade slice licht gerookt met braadjus, boterzacht (geen draadjesvlees) | 23.5 |
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Bulgur pilaf (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) | 24.9 |
Zomerse Hardlopers | |
Kip sate met kroepoek en rijst ( ± 250 gram) | 19.5 |
Gemarineerde Spareribs met knoflooksaus | 21.5 |
Extra sausen | |
Pepersaus, portsaus | 3.5 |
Koude sauzen | 2.5 |
Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?
Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364
Neem contact op