Vleesgerechten
Vleesgerechten | |
Haasbiefstuk met jus, pepersaus, champignons en/of uienringen of naturel | 26.9 |
Boeuf stroganoff | 25.9 |
Grain fed bavette met chimichuri en gepofte knoflook | 23.9 |
Hamburger "De Kleine Haag"250 gr. rundvlees met o.a. Grana Padano, paprika, ui en saus | 17.9 |
Meat the Chef (wisselende vlees gerecht) zie borden Boem boe Bali van kip met o.a. cashewnoten ui, paprika, paksoi en rijst | dagprijs 17.9 |
Lams-racks met knoflooksaus (het beste van het lam). | 25.9 |
Houtoven Gerechten | |
Iberico wangetjes in een saus van Gerardus Kloosterbier | 21.5 |
Grain fed sukade slice licht gerookt met braadjus, boterzacht (geen draadjesvlees) | 23.5 |
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Bulgur pilaf (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) | 23.9 |
Zomerse Hardlopers | |
Kip sate met kroepoek ( ± 250 gram) | 17.9 |
Gyros Gekruide reepjes van varkens procureur geserveerd met tzatziki & Bulgur pilaf of rijst. | 18.9 |
Gemarineerde Spareribs met knoflooksaus | 19.5 |
Extra sausen | |
Pepersaus, portsaus | 3 |
Koude sauzen | 2 |
Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?
Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364
Neem contact op