Vleesgerechten
Vleesgerechten | |
Haasbiefstuk met jus, pepersaus, portsaus of champignons en uienringen | 26.9 |
Combinatie van Ossenhaas en Lamshaas op geroosterde paprika met portsaus | 25 |
Meat the Chef (wisselende vlees variatie) Boem boe Bali van kip met o.a cashewnoten ui, paprika, paksoi, taugé en rijst Curry van kip met o.a. cashewnoten ui, paprika, paksoi en taugé en rijst | 23.9 17.9 17.9 |
Lams-racks met knoflooksaus (het beste van het lam). | 25.9 |
Houtoven Gerechten | |
Iberico wangetjes in een saus van Gerardus Kloosterbier Noord Amerikaanse lauw warme sukade met braadjus langzaam gegaard en licht gerookt (geen draadjes vlees) | 21.5 23.5 |
Vlees buiten de kaart om zie borden. | |
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Bulgur pilaf (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) | 23.5 |
Zomerse Hardlopers | |
Kipsate met kroepoek ( ± 250 gram) | 17.9 |
Gyros Gekruide reepjes van varkens procureur geserveerd met tzatziki & Bulgur pilaf of rijst. | 18.9 |
Gemarineerde Spareribs met knoflooksaus | 19.5 |
Extra sausen | |
Pepersaus, portsaus | 3 |
Koude sauzen | 2 |
Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?
Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364
Neem contact op