Vleesgerechten

Vleesgerechten
Haasbiefstuk  met jus, pepersaus, champignons en/of uienringen of naturel26.9
Chateaubriand met brie en braadjus (300 gram)35.9
Lamsracks met knoflooksaus25.9
Hamburger "De Kleine Haag" 250 gr. rundvlees met o.a. kaas, paprika, ui en saus17.9
Rendang van rundvlees met rijst                                                           
20.5
Curry van kipfilet met rijst18.9
Houtoven Gerechten
Iberico wangetjes in een jus van Gerardus Kloosterbier
21.5
Grain fed sukade slice licht gerookt met braadjus, boterzacht (geen draadjesvlees)23.5
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Bulgur pilaf (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) 
24.9
Zomerse Hardlopers
Kip sate met kroepoek en rijst ( ┬▒ 250 gram)17.9
Gemarineerde Spareribs met knoflooksaus19.5


Extra sausen
Pepersaus, portsaus3
Koude sauzen2

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op