Vleesgerechten

Vleesgerechten
Haasbiefstuk  met jus, pepersaus, portsaus of champignons en uienringen26.9
Combinatie van Ossenhaas en Lamshaas op geroosterde paprika met portsaus25



Meat the Chef (wisselende vlees variatie)                                                           

Boem boe Bali van kip met o.a cashewnoten ui, paprika, paksoi, taugé en rijst
Curry van kip met o.a. cashewnoten ui, paprika, paksoi en taugé en rijst
23.9

17.9  
17.9

Lams-racks met knoflooksaus (het beste van het lam). 
25.9
Houtoven Gerechten
Iberico wangetjes in een saus van Gerardus Kloosterbier
Noord Amerikaanse lauw warme sukade met braadjus langzaam gegaard en licht gerookt                      (geen draadjes vlees)
21.5
23.5
Vlees buiten de kaart om zie borden. 
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Bulgur pilaf (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) 
23.5
Zomerse Hardlopers
Kipsate met kroepoek ( ± 250 gram)17.9
Gyros Gekruide reepjes van varkens procureur geserveerd met tzatziki & Bulgur pilaf of rijst.
18.9
Gemarineerde Spareribs met knoflooksaus
19.5
Extra sausen
Pepersaus, portsaus3
Koude sauzen2

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op