Vleesgerechten

Vleesgerechten
Haasbiefstuk  met pepersaus of champignons en uienringen26.7


WEGENS CORONA MOMENTEEL GEEN CHATEAU BRIAN EN STROGANOFF, SORRY 

Meat the Chef (Spare ribs, Bunder sukade en Iberico wang)                                                            

Boem boe Bali van kip met o.a cashewnoten ui, paprika, paksoi, taugé en rijst
Curry van kip met o.a. cashewnoten ui, paprika, paksoi en taugé en rijst
22.5

17.9  
17.9

Lams-racks met knoflooksaus (het beste van het lam). 
25.9
Houtoven Gerechten
Iberico wangetjes in een saus van Gerardus Kloosterbier
Noord Amerikaanse lauw warme sukade met braadjus langzaam gegaard en licht gerookt                      (geen draadjes vlees)
21.5
23.5
Vlees buiten de kaart om zie borden. 
Kleftiko Lamsbout uit de houtoven bereid in aardewerken schalen. Traditioneel Cypriotisch gerecht geserveerd met Griekse pasta (Een van onze oudste- en meest verkochte gerechten.) 
23.5
Zomerse Hardlopers
Kipsate met kroepoek ( ± 250 gram)17.9
Gyros Gekruide reepjes van varkens procureur geserveerd met tzatziki & Griekse pasta of rijst.
18.9
Gemarineerde Spareribs met knoflooksaus
19.5
Extra sausen
Pepersaus3
Koude sauzen2

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op