Voorgerechten
Huisgemaakte soepen | |
Soep van de dag | 6.9 |
Toscaanse Pommodori soep | 6.9 |
Zaanse mosterdsoep met of zonder Paling | 6.9 |
Koude voorgerechten | |
Portie ambachtelijk brood met tapenade, roomboter en aioli | 4.9 |
Geitenkaas salade, frisse salade met geitenkaas en Ahorn siroop | 9.5 |
Tartaartje van gerookte makreel met gerookte zalm | 11.9 |
Gerookte Paling met toast van Dil | 14.9 |
Vis proeverij gerookte palingfilet, makreel tartaar, Bonbon van Hollandse garnalen en koud gerookte zalm | 15.9 |
Carpaccio van gemarineerde ossenhaas met huisgemaakte truffel dressing, Grana Padano, pijnboompitten en salade | 12.5 |
Warme voorgerechten | |
Turkse gehaktballetjes met knoflooksaus | 9.5 |
Gamba Saganaki, kleine gamba’s in huisgemaakte peper/knoflookolie Spaanse knoflook champignons met kaas uit de oven | 13.9 8.9 |
Spanakopita, feta en spinazie in bladerdeeg met Ahorn siroop en tzatziki. | 9.5 |
Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?
Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364
Neem contact op