Voorgerechten

Huisgemaakte soepen
Soep van de dag                                                       
6.2
Toscaanse Pommodori soep
6.2
Zaanse mosterdsoep met of zonder Paling
6.2




Koude voorgerechten
Portie ambachtelijk brood met tapenade, roomboter en aioli
4.8


Geitenkaas salade,  frisse salade met  geitenkaas en Ahorn siroop
9.4


Cocktail van Hollandse garnalen met cocktailsaus            ( in Nederland gepelde garnalen van Dil)         
14.6


Tartaartje van makreel en Hollandse garnalen met huisgemaakte mieriksworteldressing
10.5
Gerookte Paling met toast van Dil
14.6
Vis proeverij
gerookte palingfilet, makreel tartaar, Bonbon van Hollandse garnalen en koud gerookte zalm
15.5
Carpaccio van gemarineerde ossenhaas met huisgemaakte truffel dressing, Grana Padano, 
pijnboompitten en salade
12.5


Warme voorgerechten
Turkse gehaktballetjes met knoflooksaus
 8.5
Gamba Saganaki,  kleine gamba’s in huisgemaakte peper/knoflookolie

Spaanse knoflook champignons met kaas uit de oven
13.5
 

 8.4
Spanakopita,  feta en spinazie in bladerdeeg met Ahorn siroop en tzatziki.  9.4

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op