Voorgerechten

Huisgemaakte soepen
Soep van de dag                                                                                                                                              v.a.
6.2
Toscaanse Pomodori soep
6.2
Zaanse mosterdsoep met of zonder Paling
6.2
Franse uiensoep
6.2
Kreeftensoep met rivierkreeftenvlees8.2
Koude voorgerechten
Portie ambachtelijk brood met kruidencrème, mojo en aioli
4.5
Huisgemaakte tzatziki met ambachtelijk brood
6.5
Geitenkaas salade,  frisse salade met lauwwarme geitenkaas
9.4
Griekse salade
8.4
Cocktail van Hollandse garnalen met cocktailsaus            ( in Nederland gepelde garnalen van Dill)         
13.5
Steak tartaar van ossenworst  11.5
Tartaartje van makreel en Hollandse garnalen met huisgemaakte mieriksworteldressing
10.5
Gerookte Paling met toast van Dill
14.6
Vis proeverij
gerookte palingfilet, makreel tartaar, Bonbon van Hollandse garnalen en koud gerookte zalm
15.5
Carpaccio van gemarineerde ossenhaas met huisgemaakte pesto dressing,
oude 30+ Beemster kaas, pijnboompitten en salade
12.5


Warme voorgerechten

Turkse gehaktballetjes, zelfgemaakte rundergehaktballetjes met o.a. Köfte

  8.4
Gamba Saganaki,  kleine gamba’s in huisgemaakte peper/knoflookolie
13.2
 
Spanakopita,  feta en spinazie in bladerdeeg met tzatziki.  9.4

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt direct reserveren of meer informatie over onze activiteiten neem gerust contact op, voor reserveringen voor deze dag kunt u beter even telefonisch contact opnemen met nummer 0299-673364 

Neem contact op